Gewoon hoe om zich te ontdoen van ouderdomsvlekken

Precies hoe ouderdomsvlekken efficiënt te verwijderen? Krijg je ze zodra je oud wordt?

Dingen is, deze vlekken zijn normaal gesproken gekoppeld aan veroudering. Het over het algemeen beginnen te ontstaan op de huid van vrouwen op het krijgen van aan de leeftijd van 40 jaar en ouder. Het is echter niet aangetoond dat dit het gevolg is van het ouder worden. Vrouwen met een redelijke huidskleur zijn extra kwetsbaar, terwijl dames met een donkere huidskleur bijna nooit dezelfde huidproblemen ontwikkelen. Kijk eens op Mesopeel behandeling in Antwerpen.

Ouderdomsvlekken zijn donkere vlekken op de handen, schouders en het gezicht, in kleuren variërend van lichtbruin tot zwart. Deze vlekken worden veroorzaakt door het samenklonteren van melanine in bepaalde delen van de huid. Melanine is de kleurpigmentatie van de huid.

Wanneer de laag wordt blootgesteld aan ultraviolette stralen, herkent het lichaam snel het gevaar van de vernietigende effecten ervan. Om de huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van UV-stralen, produceert het lichaam daarom nog meer melanine. Hoe meer melanine wordt aangemaakt, hoe beter de huid wordt beschermd tegen die UV-stralen. Dit is ook een van de redenen waarom mensen met een lichtere huid veel vatbaarder zijn voor huidkankercellen in vergelijking met hun tegenhangers met een donkere huid.

Therapie

Er zijn verschillende methoden om van ouderdomsvlekken af te komen. Er zijn over de toonbank items en er zijn ook dure cosmetische procedures voor precies hetzelfde doel.

De meeste lotions en lotions bestaan uit witmakende elementen om de pigmentatie van de ouderdomsvlekken lichter te maken. Er zijn bovendien producten met hydrochinon waarvan wordt beweerd dat ze betrouwbaar zijn in het laten verdwijnen van ouderdomsvlekken.

De chemische schil is één dergelijke procedure die trichloroacetic zuur gebruikt om de vlekken van uw huid af te pellen. Laserbehandelingen maken gebruik van lasermethoden terwijl vloeibare stikstof wordt gebruikt in “koude” procedures bij het wegnemen van ouderdomsvlekken. Deze therapieën kunnen echter, als ze door onervaren handen worden uitgevoerd, witte vlekken, of een gedepigmenteerde huid, veroorzaken op de plaatsen waar de donkere vlekken werden verwijderd.

Vul deze oplossingen en behandelingen die geïmpliceerd worden om ouderdomsvlekken te verwijderen aan met huidbehandelingsproducten die Cynergy TK, Coenzyme Q10, Phytessence Wakame en ook Manuka Honing bevatten. Deze actieve ingrediënten zullen er zeker voor zorgen dat uw huid geen onnodige schade oploopt. Deze componenten werken in het geven van uw huid met anti-oxidanten voor verdediging en ook krachtige hydraterende resultaat voor hydratatie. Bovendien, deze componenten stimuleren het lichaam om meer gezonde huidcellen en collageen te genereren om de huid bedrijf, soepel, evenals glad te houden. Klik op voor meer info Mesopeel behandeling in Hechtel.

Latest Post

Affix Lustrous Metal Pens in Your Pocket to Boost The Character

With the perpetual renovations in technology throughout the years, we are now given with a large series of advanced innovations has actually assisted us...

Curious and Wonder Products: Exploring the Wares Directory

In a world filled with mundane and ordinary products, sometimes all crave something out of the ordinary that sparks curiosity and brings a smile...

HBW Leads Maintenance

If you want to boost your insurance business, buying exclusive auto insurance leads is the best way to do so. This includes home insurance...

How to Handle Your Business Finance

Recognizing and also handling your organization's finances is a good business feeling and also permits your service to run more smoothly via good times...

Related Post