Kada uživate u ljetnoj sezoni, imati bazen je apsolutni užitak. Bazen Power Steel 7,32mx3,66mx1,32m s pumpom 56474 BESTWAY savršen je izbor za one koji traže nezaboravnu ljetnu zabavu. Ovaj veliki bazen nudi impresivnu veličinu, izdržljivu konstrukciju i niz značajki koje osiguravaju osvježavajuće i ugodno iskustvo za cijelu obitelj. Uronimo u detalje ovog izuzetnog bazena i istražimo zašto ga morate imati za ljetne avanture.

Bestwayeva serija Power Steel Rectangular poznata je po svojoj popularnosti, a ovaj bazen nije iznimka. Njegova elegantna i umirujuća siva boja besprijekorno spaja prirodno i urbano okruženje. Svjetloplavi uzorak mozaika na unutarnjoj strani bazenskog platna dodaje elegantan dodir, pružajući ugodan osjećaj sličan plivanju u betonskom bazenu. Troslojni materijal Tritech, izrađen od otpornog PVC-a ojačanog poliesterskom mrežom, osigurava izdržljivost i dugovječnost, čineći ovaj bazen pouzdanom investicijom godinama.

S dimenzijama 7,32 m x 3,66 m x 1,32 m, bazen Power Steel nudi dovoljno prostora za opuštanje, igru i vježbu tijekom ljetnih mjeseci. Jedan je od najvećih samostojećih pravokutnih bazena na tržištu, dužine preko 7 metara za razne aktivnosti. Bilo da se radije sunčate na zračnom madracu ili uživate u zabavnim satima s prijateljima i obitelji, ovaj bazen nudi savršeno okruženje za stvaranje trajnih uspomena.

Postavljanje bazen 732 x 366 x 132 cm je jednostavno. Čelični okvir otporan na koroziju i Seal & Lock System osiguravaju izvanrednu čvrstoću i prianjanje, pružajući stabilnost i bezbrižnost tijekom igre u vodi. Integrirani odvodni ventil s priloženim adapterom pojednostavljuje praćenje razine vode i pražnjenje. Istodobno, dozator ChemConnect održava čistu i zdravu bazensku vodu osiguravajući stabilnu razinu klora ravnomjerno raspoređenog po bazenu.

Pool Power Steel dolazi s raznim dodacima za poboljšanje iskustva plivanja. Paket uključuje pokrivač za bazen koji održava bazen čistim i bez nečistoća kada se ne koristi, filtarsku pumpu s kartonskim filtrom za kristalno čistu vodu, dodatni filtar za neprekinutu filtraciju i sigurnosne ljestve za lak ulazak i izlazak. Uključujući nastavak za kemikalije, cijev osigurava pravilnu distribuciju kemikalija, održavajući prozirnost i higijenu vode u bazenu.

Ukratko, bazen 732x366x132 s pumpom 56474 BESTWAY vrhunski je izbor za one koji traže visokokvalitetan i prostran bazen za svoje ljetne avanture. Njegova izdržljiva konstrukcija, elegantan dizajn i praktične značajke čine ga izvanrednom opcijom na tržištu. Bilo da želite ugostiti nezaboravne ljetne zabave ili jednostavno uživati u osvježavajućim trenucima s voljenima, ovaj bazen je savršena investicija. Pripremite se uroniti u svijet zabave, opuštanja i radosti uz Pool Power Steel.

Latest Post

Related Post